AllSince 2013

برگزاری کنفرانس ایدز با حضور جمعی از اساتید محترم، پژوهشگران و اساتید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۴ |

سوم خرداد ماه 95 برای نخستین بار کنفرانس علمی یک روزه ایدز به همت مرکز تحقیقات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این کنفرانس ابتدا سرکار خانم کاشفی دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی مرکزتحقیقات ضمن خوش آمدگویی از همکاری همه جانبه دکتر اسکویی ریاست مرکز، دکتر خنجری معاون محترم پژوهشی و جناب آقای دکتر گویا در اجرای هر چه بهتر این کنفرانس تشکر و قدردانی کردند. در ادامه دکتر خنجری ضمن تشکر مجدد از شرکت کنندگان، به معرفی مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری پرداختند.

سپس دکترکازرونی رئیس اداره کنترل ایدز با توجه به اهمیت بیماری ایدز و ضرورت آگاهی راههای پیشگیری و مقابله با آن، بر برگزاری کنفرانس هایی از این دست تاکید کردند.

گفتنی است، در این کنفرانس کلیات، تشخیص و پیشگیری از موج سوم بیماری ایدز، ایدز و نوجوانان، راه اندازی دو مرکز مشاوره نوجوانان توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران، انگ و تبعیض و درمان تخصصی پروفیلاکسی مواجهه در پرستاران و ماماها توسط جناب آقای دکتر کلانتری فلوشیپ محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران به بحث و تبادل گذاشته شد.

با توجه به اهمیت موضوع و استقبال شرکت کنندگان امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد کنفرانس های بیشتر و پربارتری از این دست باشیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1633 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر