مصاحبه دکتری تخصصی پژوهشی مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری پژوهشی سال 96، به اطلاع می رساند، مصاحبه داوطلبان عزیزی که "دکتری پژوهشی پرستاری مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران" را انتخاب نموده اند، در تاریخ 20 تیرماه 96 (سه شنبه) در مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری واقع در تهران، خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از میدان ونک، خیابان رشید یاسمی، روبروی بیمارستان خاتم الانبیا، ساختمان دانشکده پرستاری و مامایی مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری، برگزار می شود.
پذیرفته شدگان محترم می بایست رزومه و مدارک ذکر شده در فایل راهنمای داوطلبین خود را تا سه شنبه مورخ 20 تیر ماه به ایمیل کارشناس مربوطه (barkhordari.f.sh@gmail.com) ارسال نمایند، همچنین مدارک را به صورت CD و فیزیکی در روز مصاحبه همراه آورید. داوطلبان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 02143651230 تماس حاصل و در ساعت 8 تاریخ 96/4/20 در مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری حضور فرمایند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر