بازدید مدیر کل پرستاری وزارت بهداشت کشور عمان از مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
جناب آقای مجید المقبلی ‏Dr. Majid Al-Maqbali,مدیر کل محترم پرستاری وزارت بهداشت کشور عمان در روز دو شنبه مورخ ۱۳ شهریور ماه ۹۶ به همراه  جناب آقای نجاتیان مدیرکل محترم دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری وزارت بهداشت و جناب آقای دکتر قاسمی معاون محترم بین الملل دانشگاه، از مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در آموزش و پژوهش پرستاری و مامایی بازدید کردند. گفتنی است طی این  بازدید در نشستی که با حضور ریاست مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت سرکار خانم دکتر اسکویی و اعضاء مرکز در مورد پتانسیل های همکاری مشترک بحث و تبادل نظر و توافقاتی نیز صورت گرفت شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر