AllSince 2013

کارگاه کشوری تدوین نقشه راه توسعه نقش های پرستاری تخصصی در دانشکده پرستاری و مامایی تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۲ |
معاون پرستاری در سمینار توسعه نقش های تخصصی پرستاران در نظام مراقبت سلامت ایران عنوان کرد:
تحول نظام سلامت با تخصصی شدن پرستاری/ کشور ایران در دوران طلایی نیروی انسانی جوان قرار دارد.

دکتر حضرتی با بیان اینکه نظام سلامت روز به روز در حال توسعه و پیشرفت است، گفت: تخصصی شدن پرستاری میتواند تحول بزرگی در نظام سلامت به وجود آورد.
به گزارش روابط عمومی معاونت پرستاری دکتر مریم حضرتی در سمینار توسعه نقش های تخصصی پرستاران در نظام مراقبت سلامت ایران با بیان این مطلب اظهار داشت:
جمهوری اسلامی ایران امروز با دارا بودن نیروی انسانی آماده کار در دوران طلایی خود به سر می برد که باید از این فرصت به نحو احسن بهره گرفت.
وی با بیان اینکه کشور ایران در 30 سال آینده با سونامی سالمندی مواجه خواهد شد، افزود: اگر از این دریچه طلایی به خوبی استفاده نکنیم در سی سال آینده که کشور به دوران پیری برسد ما را قضاوت خواهند کرد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت به نقش پرستاران در سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: نیروی پرستاری به عنوان بزرگترین گروه نظام سلامت نقش زیادی در این خصوص دارد و ضرورت تخصصی شدن پرستاری نمود پیدا می کند.
دکتر حضرتی با بیان اینکه نظام سلامت روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است، افزود: گروه پرستاری و پرستاران تخصصی می توانند تحول بزرگی را در این زمینه ایجاد کنند.
وی وجود 40 هزار دانشجوی کارشناسی پرستاری، سه هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و 450 دانشجوی دکترای تخصصی را ظرفیت و پتانسیل بزرگی برای تخصصی شدن پرستاری دانست و گفت: تحصیلات تکمیلی و دوره های آموزش ضمن خدمت برای پرستاری تخصصی ضرورت دارد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت افزود:
یکی از ارزشمندترین و ماندگارترین کارهایی که در معاونت پرستاری از سال 96 آغاز شده، (تخصصی شدن پرستاری) است که توسط کار گروه توسعه علوم پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با همکاری سازمان جهانی بهداشت در حال تدوین است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر