AllSince 2013

کارآفرینی یکی از اهداف دانشگاه نسل سوم است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ |
صفورا دری دانشجوی مقطع PHD ، رشته آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی ایران  موفق  به کسب مدال طلای انفرادی در حیطه کارآفرینی دهمین المپیاد علمی دانشجویان گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ صفورا دری دارنده مدال طلای دهمین المپیاد علمی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت:حیطه کارآفرینی  برای اولین سال در المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی  مطرح شد که خیلی هم کاربردی  بود.
وی گفت : با توجه به اینکه کارآفرینی جزء واحد درسی ما نبود ، ولی خیلی حیطه جالب و لذت بخشی بود و  توانستیم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش در آزمون گروهی حیطه کارآفرینی، مدال برنز را کسب نماییم.
صفورا دری تصریح کرد: هر فرد بالقوه می تواند یک کارآفرین باشد ، البته این مقوله نیاز به آموزش در سطح دانشگاه  دارد که سبب شناسایی استعدادها و خلق ایده  می گردد و افتخار آفرینی برای دانشگاه  را به دنبال دارد.
دارنده مدال طلای دهمین المپیاد علمی دانشجویان خاطر نشان کرد: کارآفرینی یکی  از اهداف دانشگاه نسل سوم است که اگر محقق شود وابستگی دانشگاه را به بودجه دولتی کاهش می دهد و در نتیجه درآمدزایی به همراه دارد. در واقع با کمک کارآفرینی مسیر حرکت به سمت دانشگاههای هزاره سوم زودتر طی می شود و  اهداف تعیین شده تحقق می یابد.
ایشان با اشاره به برنامه زمانبندی  برگزاری المپیاد ، پیشنهاد طرح سوالات مبنی بر خلاقیت برای دوره های بعدی المپیاد علمی دانشجویان را داد.

وی  از مرکز رشد دانشگاه به عنوان یک فرصت مناسب در مسیر کارآفرینی یاد کرد وافزود: که برای دانشجویان مقطع PHD ، که در المپیاد های علمی مقام کسب می نمایند تسهیلات ویژه در نظر گرفته شود تا  انگیزه  آنها برای خلق ایده و محصول افزایش یابد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر