AllSince 2014

اصلاح پروفایل Google Scholar توسط اعضای هیئت علمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳۰ |
با توجه به تغییر نحوه شمارش تعداد ارجاع به مقالات بر اساس پروفایل  نویسندگان در Google Scholar، بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی می رساند در ایجاد پروفایل Google scholar به موارد ذیل توجه نمایید:
  1. از نام رسمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و آدرس ایمیل آکادمیک این دانشگاه در پروفایل استفاده نمایید.
  2. استفاده از نام رسمی دانشگاه بصورت  Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran
  3. در صورت نداشتن ایمیل آکادمیک با مراجعه به آدرس sitm.iums.ac.ir نسبت به تهیه آن اقدام شود.
  4. لطفاً در گوگل اسکالر تنها یک پروفایل آن هم با آدرس دانشگاه علوم پزشکی ایران داشته باشید.
  5. نام نویسنده به صورت انگلیسی نوشته شود و از ذکر عنوان مدرک، موقعیت دانشگاهی و وابستگی به گروه و معاونت بعد از نام اجتناب گردد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر